Zwembaden van de hoogste kwaliteit in Europa, met de beste Duitse materialen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam.

References

Onze missie is het creëren van efficiënte en uitzonderlijke zwembaden op maat, die gewoonweg een perfect geheel vormen met uw tuin. Laat u inspireren door de nieuwste types HIGH-LEVEL Skimmer zwembaden en onze exclusieve overloop zwembaden.

Familie Schmidt
Familie Haškova

Max Skimmer zwembaden

Ons exclusieve skimmerbad is voorzien van een gepatenteerde skimmer met een hoog niveau, verzonken aan de rand van het zwembad. Hierdoor wordt het waterpeil zeer hoog en uiteindelijk kan zelfs een skimmerzwembad er luxueus uitzien.

Overloop zwembaden

Onze luxe overloop zwembaden zijn gebouwd om tot de rand gevuld te worden met water, waardoor de naadloze schoonheid van elk door ons gebouwd zwembad maximaal tot zijn recht komt.

Dubbele overloopzwembad

Eén luxe steen bevindt zich onder het waterniveau en de tweede voorkomt dat het water overloopt. Een prachtige harmonie van steen en water.

Oneindigheid zwembad

Het meest luxueuze overloopzwembad. Infinity pools zijn zo ontworpen dat één of meerdere zijden de vorm hebben van een waterval, waardoor u het gevoel krijgt van oneindig water.

Edge overloopzwembad

De Edge flow pool is een stijlvolle overlooppool met een massieve rand. De naadloze aansluiting van het wateroppervlak met de omgeving heeft een minimalistische uitstraling.

Onderloopzwembad

Het water in de Underflow zwembaden stroomt onder de rand van het zwembad langs de hele omtrek, wat een zeer schoon en aangenaam effect geeft.

Keuze van trap

Ons assortiment treden zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot het zwembad. Wij bieden een ruime keuze aan treden, die vanzelfsprekend allemaal voorzien zijn van ons antislip ontwerp. Op uw verzoek maken wij ook atypische trappen op maat.

Lamellen Afdekking

Kleurenopties

Wit
Grijs
Beige Blue
Antraciet
Licht blauw
Donkerblauw

Onze geavanceerde technologie

Dankzij onze moderne, duurzame ontwerpen en materialen van hoge kwaliteit - en niet te vergeten onze exclusieve relatie met geselecteerde leveranciers van accessoires - kunnen wij 10 jaar garantie geven op al onze zwembaden.

Meer tijd voor familie

Bedien uw zwembad van overal. Zodra de app is geïnstalleerd, kunt u onmiddellijk de status van uw zwembad zien en het controleren. Indien u hulp nodig heeft kan onze technicus op afstand verbinding maken met uw zwembad en uw verzoek of probleem oplossen. Op die manier kunt u meer tijd met uw gezin doorbrengen.

Ik wil een zwembad

Hebt u een vraag of twijfelt u ergens over?

U kan ons via hier contacteren

Neem contact op met onze dealers en wij zullen zeker spoedig contact met u opnemen

optioneel
optioneel

Door het formulier in te dienen, stemt u in met de verwerking van persoonsgegevens

ITMS plast s.r.o.
Prikop 843/4
602 00 Brno
Tsjechië

IN nummer : 02705630
BTW-nummer: CZ02705630

Regionale rechtbank in Brno, sectie C, dossier 82233.